2 dagar kvar....

PÅ måndag skall jag äntligen läggas in för insättning av subexone, fan va jag har kämpat och längtat till denna dag... Nu kan jag äntligen släppa taget och sluta kämpa mot de ständiga suget som finns dagligen. Jag var på ett AA möte idag och det va verkligen ett passande tema idag, Ångest, jag har verkligen fått känna på hur det är att ha ångest, jag drabbas av detta väldigt ofta nuförtiden. Så det var viktigt för mej att få höra att många av dom som satt på detta morgon möte idag oxå hade upplevt detta i början på deras nyckterhet. Det känns bra denna gången trots att jag mår skit i stort sett varje dag för jag har bestämt mej nu att jag vill göra en förändring i mitt liv. Tidigare så va jag med på mötena i huvudet men inte i hjärtat och det är nog det som är den största skillnaden idag... Sen så har jag inte bara mej själv att tänka på idag, jag även en helt underbar son som vill ha en trygg pappa som kan vara en förebild för honom när han växer upp. Haha när man pratar om trollen... nu komm...-er han.., kj m jb j hjn krypandes.._ * han gillar att trycka på tangenterna. haha...

Jobbig helg...

Jag fick ett telefonsamtal i fredags kväll om att dom hittat en grav där det va ett kors med min kompis namn på. Han har varit försvunnen sedan 23 september och det är som att leva i en mardröm varje dag, när jag fick detta samtal så var det verkligen som hela världen rasade för mej, fast att man försöker förbereda sig för ett sådant samtal så är det helt omöjligt.. Nu fanns det ju inga kroppar i dessa gravar men det känns ändå väldigt väldig illa att dom gravarna med hans namn på hittades, för jag tror ju inte att någon har gjort detta för skojs skull.

Igår hade jag en helt underbar dag med min pojk, det var bara jag som gällde för honom igår och det är väl inte konstigt när han e med sin mor dag ut o dag in... Men det kändes verkligen helt underbart att vara så uppskattad och att jag har möjligheten att finnas där för honom för det är ingen självklarhet.

Imorgon skall jag träffa min läkare och prata om subetex programmet och när det är aktuellt för mej att läggas in för insättning av medicinen.. Hoppas verkligen att det blir snart för jag behöver den hjälpen.. jag har hållt mej drogfri nu ett tag men det har inte varit en dans på rosor, det har verkligen varit tufft och det är ett evigt kämpande i stort sett varje dag.
Jag känner iallafall att det inte är ett alternativ för mej att använda nu och jag tar en dag i taget, hur dåligt jag än mår en dag så klarar man av 1 enda dag, det gör man. Fast jag vet inte hur hållbart det är att leva så här och om jag skulle klara av att sluta utan hjälp av subetex, I vilket fall som helst så vågar jag inte chansa..

RSS 2.0